Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Όσο υπάρχουν πρόβατα θα υπάρχουν και λύκοι …..



Εκμεταλλευόμενος τη θέση του στον προεδρικό θώκο του ραδιοταξί TAXIWAY Θεσσαλονίκης, ο κος Μαυρίδης υπέβαλλε αίτηση εκδόσεως αδείας εννεαθέσιου οχήματος χρήσεως ΑΜΕΑ, στην πρόσκληση ενδιαφέροντος της Περιφέρειας  Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τον κατάπτυστο Νόμο 4070.

Ο εν ενεργεία πρόεδρος του TAXIWAY τηρώντας απαρέγκλιτα τη ρήση του πρώην υπουργού της ΝΔ, «ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό», προχώρησε στην
συγκεκριμένη κίνηση εξυπηρετώντας αποκλειστικά το προσωπικό οικονομικό όφελός του, αν και εκλέχθηκε για να υπηρετήσει το κοινό συμφέρον των μελών του ρ/τα,  όπου κατέχει την ιδιότητα του προέδρου.


Όσο και αν ξενίζει, ο ΛΑΣΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν κατηγορεί τόσο τον ίδιο που επιδίωξε να εξυπηρετήσει το έννομο συμφέρον του, αν και θα έπρεπε να σέβονταν την καταβολή της συνδρομής εκ του υστερήματός τους των μελών του ρ/τ  TAXIWAY, αλλά κυρίως όσους τον ψήφισαν και του έδωσαν τη δυνατότητα να προβαίνει σε τέτοιες ανήθικες ενέργειες. Ο ΛΑΣΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μέμφεται όλους αυτούς τους συναδέλφους, οι οποίοι τον επέλεξαν βάσει επιδιώξεως προσωπικών οφελών και εξυπηρετήσεως των μικροσυμφερόντων τους… Κατηγορεί  όλους αυτούς τους αυλοκόλακες  που τον ψήφισαν για να καρπώνονται έστω και ένα μικρό οικονομικό όφελος… Επιπλήττει  όλους αυτούς, οι οποίοι τον ψήφισαν λόγω προσωπικών γνωριμιών για να γεύονται, έστω ως επαίτες, το λίπος που απομένει στο κόκκαλο, όταν εκείνος θα απολαμβάνει το φιλέτο από τις κερδοφόρες διαδρομές. Φυσικά, αφού υπέβαλλε την αίτηση τώρα πλέον υποκριτικά προτείνει ενιαία τιμολογιακή πολιτική για τα ραδιοταξί της πόλης μας.

Ο ΛΑΣΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επίσης εκφράζει την επιφύλαξή του για το αν το συγκεκριμένο όχημα θα χρησιμοποιηθεί μόνο για μεταφορά ΑΜΕΑ. Το παρελθόν έχει δείξει πως οχήματα ΑΜΕΑ των ραδιοταξί της πόλης, χρησιμοποιούνταν για μεταφορά αρτιμελών ατόμων από και προς το Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Θεσσαλονίκης. Ο ΛΑΣΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε μια ακόμη περίπτωση δικαιώνεται θριαμβευτικά, όμως ατυχώς όσο θα υπάρχουν πρόβατα, θα υπάρχουν και λύκοι…..

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΛΑΣΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ! ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Θεσσαλονίκης