Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ο ΛΑΣΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενισχύει δοκιμαζόμενη Ελληνική οικογένεια.



Μπορεί το εισόδημα των αυτοκινητιστών ταξί να συρρικνώνεται καθημερινά και οι οικογένειές τους  αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αλλά τα μέλη του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κάνοντας πράξη τα πιστεύω τους, ανταποκρίθηκαν άμεσα σε επείγουσα έκκληση βοηθείας Ελλήνων. Συγκέντρωσαν τρόφιμα και  τα παρέδωσαν σε οικογένεια της Θεσσαλονίκης, η οποία ήδη πλήττεται από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, καθώς έχει παγιωθεί ως μόνιμη κατάσταση για ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων.

Όταν οι πολιτικάντηδες αριστεροί, με κεφαλαιοκρατικά εισοδήματα του ΣΥΡΙΖΑ,  σε αγαστή συνεργασία με τους ψευτοπατριώτες των ΑΝΕΛ, συνεχίζουν το επαίσχυντο έργο της ψοφοδεξιάς της ΝΔ και του σοσιαληστρικού ΠΑΣΟΚ, υπογράφοντας το τρίτο εθνοκτόνο Μνημόνιο με τους παγκόσμιους τοκογλύφους, ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνδράμει χειμαζόμενες Ελληνικές οικογένειες, αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξή του στον απλό Έλληνα πολίτη.

Τα μέλη του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν ενδιαφέρονται αν κάποιοι καλοθελητές, υποτιθέμενοι «αντιρατσιστές» τους κατηγορήσουν για φυλετισμό υπέρ των Ελλήνων, γιατί κάποιος επιτέλους πρέπει να σκεφτεί και γι’ αυτούς, που έχουν καταντήσει παρίες στην ίδια τους την πατρίδα.




Για τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο Αγώνας του Κοινωνικού Εθνικισμού συνεχίζεται και θα δικαιωθεί μόνο  όταν επανέλθει η αξιοπρέπεια στην καθημερινή ζωή των απλών Ελλήνων.

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ