Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Δύναμη μας η ενότητα των Ελλήνων ! ! !



Μια ακόμη δυναμική δράση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του 
ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ ανάμεσα σε αυτοκινητιστές ταξί, φορτηγών δημοσίας και ιδιωτικής χρήσεως. 
Συγκεκριμένα την Κυριακή 31/1/2016, συγκεντρώθηκε ομάδα φορτηγών και ταξί στην περιοχή ΤΙΤΑΝ της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης και κινήθηκε οργανωμένη έως το οδόφραγμα των αγροτών στην περιοχή του Δερβενιού, στην είσοδο της πόλης από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ως ένδειξη συμπαράστασης στους εκεί ευρισκόμενους γεωργοκτηνοτροφους. 
Φορτηγά, ταξί και ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα που συμμετείχαν στην πομπή παραταχθησαν με ασφάλεια κατά μήκος της οδού χωρίς να παρεμποδίζουν την κίνηση των διερχόμενων οχημάτων και μετά από ωριαία παραμονή μετακινήθηκαν εκ νέου στο οδόφραγμα των αγροτών στα διόδια Νέων Μαλγαρων της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Αθηνών.



Οι αυτοκινητιστές ταξί παρέμειναν για δυο ώρες και αποχώρησαν με τάξη και ασφάλεια ενώ κατά την διάρκεια της παρουσίας τους η κίνηση των διερχόμενων οχημάτων πραγματοποιούνταν απρόσκοπτα. 
Οι συγκεκριμένες αυτόνομες ενέργειες στις οποίες συμμετείχαν οι Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί θορύβησαν την υποταγμένη στην ηγεσία της
ΠΟΕΙΑΤΑ διοίκηση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης "Ο ΕΡΜΗΣ" με αποτέλεσμα να παρευρεθεί τυπικά για ολιγόλεπτη παρουσία στο Δερβένι ώστε να παύσουν οι αντιδράσεις των υποστηρικτών της, οι οποίοι μετά την δράση της προηγούμενης Κυριακής την κατηγόρησαν για απραξία με την μη επίσημη συμμετοχή του Σωματείου.


Οι Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί είναι όμως ιδιαίτερα ευτυχείς διότι στην σημερινή κινητοποίηση παρευρέθηκαν συνάδελφοι κάθε κομματικής παράταξης και ιδεολογικής ταυτότητας.


Ιδίως μας χαροποίησε το γεγονός πως σήμερα παρευρέθηκε κομμουνιστής συνάδελφος μη ακολουθώντας την επίσημη γραμμή της ΠΑΣΕΒΕ, η οποία στηρίζει και συμμετέχει σε εκδηλώσεις του ΚΚΕ, στην οποία ανήκει.





Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ. 
ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ, Η ΕΣΧΑΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!