Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Προς γνώση και συμμόρφωση.




Εισήλθαμε, ιδιαιτέρως οι επικεφαλεις του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞI, ως απλοί υποστηρικτές του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χάρη στον δυναμισμό που τον διακρίνει μα κυρίως στον Λαικό Εθνικισμό που αντιπροσωπεύει. Ιδρύσαμε τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., διότι πιστεύουμε πως μέσω της συνδικαλιστικής δραστηριότητας θα προσφέρουμε ευρύτερα στον Εθνικιστικό Αγώνα για την Ιερή Πατρίδα μας.

Αντιμετωπίσαμε δυσχέρειες, όρθιοι σταθήκαμε και συνεχίσαμε, όπως συνέβη στον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. στην Θεσσαλονίκη. Ενίοτε απογοητευθήκαμε, όμως πεισμώσαμε και επεδείξαμε Πίστη στον Αρχηγό μας και προσήλωση στον σκόπο μας. Δεν υπαναχωρήσαμε ούτε στις έντονες αντιδράσεις των οικείων μας για την ενασχόλησή μας με τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., αδιαφορήσαμε για οποιοδήποτε " στιγματισμό ", ούτε κυρίως καμφθήκαμε όταν πραγματοποιήθηκαν οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού μας και των λοιπών Συναγωνιστών, όπως συνέβη με πλείστους " ριψασπιδες ".

Συμμετείχαμε και συμμετέχουμε σε διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔEΣΜΟΥ- ΧΡΥΣH ΑΥΓH και του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. χωρίς ιδιοτέλεια, έχοντας επίγνωση της θέσεως μας .

Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. έχει αναπτύξει πολυποίκιλη δραστηριότητα και συνεχίζει να δίδει τις δικές του ιδιαίτερες μάχες στον συνδικαλιστικό χώρο, συνεπής στο ιδεολόγημα του Κοινωνικού Εθνικισμού.

Ως εκ τούτου, ο εν δυνάμει Χρυσαυγιτης, που θέλει να συμμετέχει στον Τίμιο Εθνικιστικό Αγώνα της πλατείας, του πεζοδρομίου, του δρόμου και της πιάτσας, όσο αφορά τα στελέχη του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., ακόμη και του διαδικτύου, οφείλει να είναι συνειδητοποιημένος, αποβάλλοντας κάθε παθογένεια φόβου, ντροπής ή ιδιοτέλεια. Κάθε Συναγωνιστής μετέχει ομαδικά και όχι καιροσκοπικά ή ατομικά. Ενθαρρύνει και προτρέπει τον πολιτικό συστρατιώτη του με απώτερο σκοπό την ΝΙΚΗ και την προσπάθεια του ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ στην Απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Μακριά ο κάθε ατομικισμός! Η ιδιοτέλεια, η φιλοδοξία και οι " εξυπηρετήσεις " ανθρώπων που έχουν βλάψει το Κίνημα γενικότερα, όπως και τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. σαν μέρος αυτού. Δεν ταιριάζουν με τις Αρχές που πρέπει να διέπουν όποιον είναι ενταγμένος στον ΛΑΪΚΌ ΣΎΝΔΕΣΜΟ - ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ και σε όποιο φορέα του όπως είναι ο ΛΑΪΚΌΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ. Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΊ, Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. - Φωτεινή Κωτσακη, Γεώργιος Γκιούρας.