Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...


Σε μια ακόμη δυναμική ενημερωτική δράση προχώρησε ο ΛΑΪΚΌΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ την Παρασκευή 20/5/2016. Κλιμάκια στελεχών του με προεξάρχουσα την πρόεδρο του Φωτεινή Κωτσάκη, βρέθηκαν σε πιάτσες ταξί των βορείων προαστίων της Αθήνας και διένειμαν έντυπα με τις θέσεις του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. εν όψει των εκλογών του ΣΑΤΑ, που πρόκειται να διεξαχθούν στις 28 - 30/5. Για μια ακόμα φορά οι Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. έγιναν δεκτοί από ενθουσιώδεις συναδέλφους τους με εγκωμιαστικά σχόλια για την γενικότερη παρουσία τους.


Όπως είναι ευνόητο, η δραστηριότητα του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. έχει προκαλέσει πανικό στο ευρύτερο φάσμα του συνδικαλιστικού κατεστημένου του κλάδου, από τους εκπροσώπους της αστικοδεξιας έως τους μπολσεβίκους, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από την δημόσια δυσφήμηση του επικεφαλής της παράταξης " ΕΝΩΤΙΚΉ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ", προσκείμενη στο ΚΚΕ, πως τα μέλη του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. είναι δολοφόνοι. Είναι βέβαιο πως χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους οι..." σύντροφοι " και προσπαθούν με δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης να συγκεντρώσουν λίγους ψήφους παραπάνω... Ας απολογηθεί καλύτερα ο κύριος Μαυρίκης στους συναδέλφους, γιατί δεν αποδέχθηκε να συνυπογράψει την πρόταση του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., βάσει καταστατικού του ΣΑΤΑ, για σύγκλιση εκτάκτου Διοικητικού Συμβουλίου προ έτους, ενώ καλό είναι να δώσει εξηγήσεις για την θερμή χειραψία του με τον Λυμπερόπουλο την προηγούμενη Πέμπτη.


Προφανώς, ο " σύντροφος " Μαυρίκης, κάνοντας μια τέτοια συκοφαντική τοποθέτηση για τα στελέχη του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ δεν έχει παραδειγματιστεί από την καταδίκη του " συντρόφου " Ζαριανόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Συναγωνιστή Αρτεμίου Ματθαιόπουλου.




Τέλος, εκπρόσωποι του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. στην Θεσσαλονίκη παρευρέθηκαν σε εκδήλωση της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στις 21/5 στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, με κεντρικούς ομιλητές τους Συναγωνιστές Αρτέμιο Ματθαιόπουλο και Φώτιο Γραικό αντίστοιχα. Στο περιθώριο της εκδήλωσης συζήτησαν τοπικά θέματα του κλάδου, καθώς ο μεν πρώτος είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο δε δεύτερος, Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και οργανωτικά ζητήματα. 

Ο ΛΑΪΚΌΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ ΉΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ! ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΊ! ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.- ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΡΑΣ.