Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ



Σίγουρα το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης στο ΣΑΤΑ έχει προκαλέσει απογοήτευση στα στελέχη του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ. Πιθανόν να έχει αφήσει και μια αίσθηση πικρίας, διότι τέθηκε ο πήχης ψηλά. Όμως όντας συνειδητοποιημένοι, έχουμε επίγνωση πως ο Αγώνας μας είναι δίκαιος, τίμιος αλλά και εξ' αρχής άνισος.

Ωστόσο παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, αφού απέναντι μας είχαμε ολόκληρο το συνδικαλιστικό σύστημα, κατορθώθηκε ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. να εξακολουθεί να κατέχει μια έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ και να συνεχίσει την παρουσία του, αντιπαλεύοντας το καθεστώς εξουσίας του νυν και μέλλοντα προέδρου, Ευθυμίου Λυμπεροπουλου. Για αυτό δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι αλλά να εξακολουθήσουμε να μαχόμαστε, πρωτίστως ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Διότι και ένας εξ' ημών να αντιπροσωπεύει τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. στο Δ.Σ. του ΣΑΤΑ, αν είναι αποφασισμένος και διαθέτει την αίσθηση του καθήκοντος, όπως η επικεφαλής Φωτεινή Κωτσάκη, τότε δεν θα αφεθούν απερίσπαστοι οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής του επαγγέλματός μας, είτε πρόκειται για δεξιούς, είτε για αριστερούς.

Θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση ως ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. έχοντας ως πρότυπο τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο οποίος σίγουρα στην πολυετή Εθνικιστική του σταδιοδρομία γεύθηκε πίκρες,  γνώρισε απογοητεύσεις, υπέστη πολιτικές διώξεις αλλά παρέμεινε αγέρωχος και κατέστησε τον ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας μας.

Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. ευχαριστεί όσους τίμησαν με την ψήφο τους τις θέσεις που εκφράζει και το έργο που πραγματοποιεί αλλά κυρίως όσους συμμετείχαν στις προεκλογικές δράσεις του, θυσιάζοντας ακόμα και τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο και φυσικά όσους στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του.

Αναφορικά με τους συναδέλφους που προτίμησαν για..." τριάκοντα αργύρια " να υποθηκεύσουν ουσιαστικά το δικό τους μέλλον, εξουσιοδοτούν εν λευκώ να συνεχίσει την συμβιβαστική πολιτική του ο Ευθύμιος Λυμπερόπουλος έναντι των ολετήρων του κλάδου μας.

Η επόμενη μέρα επιβάλλει άμεση ανασυγκρότηση, η αποδοχή των θέσεων του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. από πλήθος συναδέλφων επιτάσσει την δράση του να συνεχίσει...

ΜΕ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ...ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ! 

ΖΗΤΩ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ! 

ΖΗΤΩ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! 

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. - ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΡΑΣ.