Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Απόδοση Τιμών στον Αγωνιστή "Νικηταρά τον Τουρκοφάγο"


Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί προσκαλεί τους υποστηρικτές και φίλους του στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στον Πειραιά, όπου στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου και επιμνημόσυνη δέηση, από την Περιφέρεια Πειραιώς του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, εις μνήμην του αγωνιστή της Επανάστασης του 1821, Νικήτα Σταματελόπουλου.

Ο Ν. Σταματελόπουλος, χαραγμένος ανεξίτηλα στην αληθινή Ιστορία, αλλά και την παράδοση των Ελλήνων ως Νικηταράς ο Τουρκοφάγος, υπήρξε μια πραγματικά εξέχουσα μορφή της Επανάστασης, μέσω της οποίας κατοχυρώθηκε η ακριβοδίκαιη ελευθερία των Ελλήνων. Όμως, η προδοτική φύση των ανά τους χρόνους "δημοκρατικών" κυβερνήσεων δεν έλειψε, από εκείνες τις απαρχές του Ελληνικού κράτους.

Καθώς, ο πολέμαρχος εκείνος, του οποίου το χέρι κυριολεκτικά αρνείτο να πάψει να συγκρατεί τη πολεμική σπάθη. Με αγωνία ζητώντας να γευτεί περισσότερο Τουρκικό αίμα· προδόθηκε, από αυτούς που έσπευσαν να κερδοσκοπήσουν επάνω στους καρπούς των αγώνων του. Αφέθηκε να ζει πάμπτωχα και τυφλός, ενώ το κράτος τόλμησε να του προσφέρει άδεια επαιτείας, αντί δάφνινων στεφάνων και τιμών.

Στο ίδιο σημείο, που αυτός ο μεγάλος ήρωας υποχρεώθηκε να ζητιανεύει, ώστε να ζήσει, οι Εθνικιστές θα αποδώσουν σε αυτόν τον πανύψηλο της Ιστορίας άνδρα, τις τιμές που αρμόζουν.

Αντικαθιστώντας τις απούσες αρχές, οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν, αλλά τιμούν!

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Καλούνται άπαντες να δώσουν το παρόν.


ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.