Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Εγκαίνια νέων συνδικαλιστικών γραφείων - Κεντρικός ομιλητής: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος


Καλούνται άπαντες οι φίλοι και υποστηρικτές του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. να παραστούν στα εγκαίνια των νέων συνδικαλιστικών γραφείων, που μέλλουν να στεγάσουν τόσο την κίνηση μας, όσο και άλλες συνδικαλιστικές κινήσεις, που διέπονται από τον ασυμβίβαστο Εθνικιστικό και Κοινωνικό χαρακτήρα τους.

Με τη λύσσα του αριστερού, όσο και δεξιού συστήματος να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις· οι Έλληνες Εθνικιστές εργαζόμενοι συσπειρώνονται. Ο αγώνας συνεχίζει χωρίς παύση, μέχρις την ολοκληρωτική αποσάθρωση των έμμισθων εργατοπατέρων, αλλά και του συστήματος το οποίο τους διατηρεί.

___________________________________________________________________________________________________________


Ημερομηνία: Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 - 20:00
Περιοχή: Αθήνα
Διοργανωτής: Χρυσή Αυγή

Το Σάββατο 8/10 στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν ο αγιασμός και τα επίσημα εγκαίνια των νέων γραφείων που θα συστεγάσουν τέσσερα σωματεία και συνδικαλιστικές παρατάξεις υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής (Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί, Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Ιατροί του Ελληνισμού και Σύλλογος Συνταξιούχων Αττικής).

Θα ακολουθήσουν ομιλίες με κεντρικούς ομιλητές τον βουλευτή Β' Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό και τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο.


(Αυτομέδοντος 3, 4ος Όροφος, τηλ.: 2107018463 - πλησίον στο Παναθηναϊκό Στάδιο)