Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Οι προστατευόμενοι αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής


«Ανάληψη ευθύνης» είχαμε πριν από λίγες ώρες για την άνανδρη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων. Σε εισαγωγικά η «ανάληψη ευθύνης», γιατί οι παρακρατικοί της αριστεράς δεν φέρουν ευθύνη, γεγονός που φάνηκε και από την επιλογή του Υπουργείο Προ.Πο να τους «καλύψει» σε όλα τα επίπεδα.

Δεν θα αναφερθούμε εκτενώς στο κείμενο της «ανάληψης» αυτής, αφού χρησιμεύει κατά κύριο λόγο απλώς και μόνο για αναμόχλευση των όσων συκοφαντιών γράφουν οι φυλλάδες των μεγαλοεργολάβων και καταρρίπτονται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Αυτό που έχει πραγματική αξία, είναι πως στο κείμενο αυτό αναδεικνύεται μία αλήθεια: συνδέονται οι παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς με τους συνδικαλιστές που παρανομούν, ώστε να αποκλείσουν το ψηφοδέλτιο της «Εθνικιστικής Λαϊκής Δύναμης» από τις εκλογές του Συλλόγου των εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης και όλες τις άλλες απόπειρες του καθεστώτος να φιμώσει, να λογοκρίνει και να πολεμήσει την Χρυσή Αυγή.

Σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα:

«Η κίνησή μας αυτή ενάντια στις ομάδες κρούσης του κεφαλαίου ήρθε για να προστεθεί στους πολύμορφους αγώνες του ταξικού κινήματος ενάντια στο φασισμό. Το τελευταίο διάστημα τα παραδείγματα είναι πολλά: η αποβολή του χρυσαυγίτικου «Κλαδικού Σωματείου Υπαλλήλων Ασφαλείας» από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ο αποκλεισμός της "συνδικαλιστικής" παράταξης «Εθνικιστική Λαϊκή Δύναμη» από τις εκλογές του Συλλόγου των εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης, οι δυναμικές συγκεντρώσεις-πορείες ενάντια στα εγκαίνια γραφείων τους (όπως έγινε στην Ξάνθη, στη Βέροια, στα Χανιά, στο Παγκράτι), το μπλοκάρισμα εκδηλώσεων-ομιλιών τους (όπως στο Αγρίνιο, στο Βόλο και αλλού), οι αντιφασιστικές περιπολίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, η σύγκρουση με πρωτοκλασάτα στελέχη και βουλευτές τους (όπως στο Περιστέρι), η δυναμική παρουσία σε δίκες φασιστών και αντιφασιστών, οι επιθέσεις σε στελέχη, βουλευτές και γραφεία ναζί δικηγόρων-υποστηρικτών τους»

Στο κείμενο αυτό, η μοναδική πραγματική ανάληψη ευθύνης που γίνεται είναι εκ μέρους του συστήματος. Μόνοι τους οι ίδιοι οι παρακρατικοί ομολογούν ότι μάχονται για τον ίδιο σκοπό με τον Τσακνή, την ΠΟΣΠΕΡΤ, τα λοιπά κατάλοιπα του κλεπτοκρατικού συνδικαλισμού, αλλά και άλλους. Άλλους όπως π.χ. η Νέα Δημοκρατία που έχει πρωτοστατήσει στην σκευωρία κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όπως ο Αθανασίου που έπαιρνε τηλέφωνο τους ανακριτές, όπως ο Δένδιας που έσκαβε μοναστήρια για να βρει το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής, όπως ο Μπόμπολας που η φυλλάδα του έχει καταδικαστεί (όπως και άλλες) για συκοφαντική δυσφήμηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Γράφτε, βρε «συντρόφια», όλους τους συνεργούς σας. Μην ντρέπεστε…


Να γνωρίζετε ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν είναι σαν και του λόγου σας, που «αγωνίζεστε» ανάλογα με το έμβασμα της εκάστοτε Πρεσβείας. Ας γνωρίζετε ότι δεν σταματάει έτσι η Χρυσή Αυγή, ένα Κίνημα που βίωσε ταυτόχρονα φυλακίσεις και δολοφονίες.