Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Μια Νεολαία αντιστέκεται!


Τις τελευταίες δεκαετίες, αποτελεί γεγονός η ολοτελής παράδοση του εκπαιδευτικού συστήματος στις λιγδωμένες χείρες των θιασωτών του κομμουνιστικού ιδεολογήματος. Η μαρξιστική λαίλαπα, της οποίας η πολιτιστική οσμή υπερέχει ως κραταιά θεώρηση στο Ελληνικό κράτος, είχε από καιρό απλώσει τα σκοτεινά πλοκάμια της επί τις δημόσιας παιδείας. Άλλωστε, ο σκοπός των εντολοδόχων της κόκκινης αρρώστιας δεν ήταν άλλος από την διαφθορά των νεότερων γενεών, μέσω του αυτοματοποιημένου εκπαιδευτικού συστήματος. Σε απόλυτη συνέπεια των σκιερών μοτίβων που πλαισιώνουν τις ιδέες τους, ξεφούρνισαν στρατιές πολιτικών ινστρουχτόρων, υπό μορφήν εκπαιδευτικών· διαχέοντας τους αφειδώς στο εκπαιδευτικό σύστημα, μέχρις την τελική άλωση του. Η επιτυχία του σκοτεινού εγχειρήματος ήταν αδύνατο να κλονιστεί, με μόνες μερικές εστίες αληθινής μάθησης και διανόησης να απομένουν στο εκπαιδευτικό τοπίο. Σαν μικροσκοπικές οάσεις που μάχονται να καταπολεμήσουν την αυξανόμενη επιρροή της εξοντωτικής ερήμου, που όλο και πεισμώνει να τις καταπατήσει.

Υπεισερχόμενοι, στην επίκαιρη πραγματικότητα που επιχειρεί να καταγγείλει το παρόν άρθρο, έχοντας ενθυμηθεί την διαχρονική κομμουνιστική σκιά επί της νεότερης «Ελληνικής Παιδείας», ας ανατρέξουμε στο προπαγανδιστικό δηλητήριο που ξεχύθηκε τα προηγούμενα χρόνια. Πηγή του άκρατου δηλητηρίου, τα «ενημερωτικά» μέσα ως γνήσια φερέφωνα της καθεστωτικής αρχής, χωρίς να εξαιρείται το γενικότερο μόρφωμα συναυτουργίας επί του πολιτικού γίγνεσθαι, το «συνταγματικό τόξο», από την ιδιοκτησία των εν λόγω μέσων. Διακαής στόχος, ουδείς άλλος παρά η τρίτη πολιτική δύναμη του κοινοβουλίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, που φυσικά με την ιδεολογική του πυγμή αποτελεί συνεχιζόμενη απειλή για την μαρξιστική και καπιταλιστική κατάντια.

Πραγματικά, ουδόλως δυσχερές να θυμηθεί κανείς τα ατελείωτα «ρεπορτάζ», τις δίχως σταματημό νουθετήσεις και ανακοινώσεις πλείστων συστημικών φορέων, έναντι της επιρροής που οι αγνές και καθάριες ιδέες της Χρυσής Αυγής ασκούσαν στη νεολαία. Ήταν η επαναστατική θέρμη, με την προσήλωση στα εθνικά ιδεώδη, που έδειχναν να αγκαλιάζουν ολοένα και περισσότερο τους νέους ανθρώπους, χωρίς κοινωνικά κατασκευάσματα όπως ο πλούτος να παραγκωνίζει άλλους λιγότερο κι άλλους περισσότερο. Τόσο πρότερα, όσο και μετέπειτα του σκηνοθετημένου σόου διώξεων, τα διαπλεκόμενα μέσα κατηγορούσαν τη Χρυσή Αυγή, πως προσπαθούσε να εισβάλλει (!), σε σχολεία, αλλά και να προπαγανδίσει σε μαθητές κάθε ηλικίας. Μάλιστα, απειλώντας με διώξεις και κυρώσεις για την ύπαρξη μαθημάτων ιστορίας, αλλά και λοιπών απλοϊκών δραστηριοτήτων, εντός των κόλπων του Κινήματος.

Προκύπτει λοιπόν ένας εύλογος επίλογος, ίσως ακόμη καλύτερα μια επαλήθευση για πολλούς. Το γεγονός πως η πρωταρχική αιτίαση και πηγή, της με οιοδήποτε τρόπο καταγγελίας της Χρυσής Αυγής και των δραστηριοτήτων της, από συνήθεις γνωστούς κι αγνώστους· Δεν έγκειται στην τήρηση μιας υποτιθέμενης νομιμότητας ή εγκατεστημένης ηθικής. Τουναντίον, έγκειται στον πηγαίο τρόμο του «καθωσπρέπει» πολιτικού συστήματος στην αυξανόμενη επιρροή και ενίσχυση των εθνικιστικών ιδεών, και ιδίως την εξάπλωση αυτών στην καρδιά μιας εθνικής οντότητας, την Νεολαία.

Όπως και να πράξουν οι κόκκινοι νόθοι υιοί του διεθνούς κατεστημένου· Ακόμη κι αν τοποθετήσουν τις φιέστες τους μέσα στις ίδιες τις σχολικές αίθουσες, θα βρουν απέναντί τους μια νεολαία κουρασμένη από ταξικές αντιπαλότητες και έχθρες. Κραυγαλέα απούσα από τα καταδικασμένα να αποτύχουν συνέδριά τους. Όσο κι αν το ισχύον εκπαιδευτικό σύστημα και προσωπικό πασχίζει, ώστε να γεμίσει τις αποδεδειγμένα μικροσκοπικές προπαγανδιστικές εκδηλώσεις. Αδιάφορη από τα ακαλαίσθητα θεωρήματά τους και εξοργισμένη από τη βαίνουσα παρακμή του λαού τους. Αυτή η νεολαία θα σταθεί με μέτωπο ορθό, ενώ χωρίς οίκτο θα βαδίσει εμπρός.

Μια νεολαία τείχος απροσπέλαστο, η ιδέα του αίματος και της τιμής.


Μια Νεολαία έτοιμη να αντεπιτεθεί με μια λύσσα κοσμογονική!