Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Και εσύ Ελληνικέ λαέ γελασμένε......


Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος-παρωδία, στο οποίο ο Ελληνικός λαός με τοποθετημένα στους κροτάφους του το πιστόλι των δανειστών από τη μία πλευρά και το πιστόλι της αριστεράς κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ από την άλλη πλευρά, καλείται να επιλέξει τον τρόπο εκτέλεσής του.

Οι σκοπίμως αδέξιοι χειρισμοί της κυβέρνησης Τσίπρα τους τελευταίους πέντε μήνες στο συγκεκριμένο θέμα, έπληξαν καθοριστικά την ήδη καθημαγμένη Ελληνική οικονομία, θέτοντας ζήτημα επιβίωσης του Ελληνικού κράτους, ενώ ακόμα χειρότερα διέσυραν την Τιμή του Ελληνικού Έθνους, καθιστώντας το περίγελο ακόμη και χωρών, όπως η Βουλγαρία και η Τουρκία.

Μέσα από αυτή την καταιγιστική επικαιρότητα της τελευταίας εβδομάδας, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η οικτρή ψυχοσύνθεση του σύγχρονου Έλληνα υπήκοου και της ηθικής αλλοίωσης που υπέστη από το διεφθαρμένο κλεπτοκρατικό μεταπολιτευτικό. Την ίδια στιγμή οι νεόκοποι σωτήρες, αμερικανοτραφείς αριστεροί του Σύριζα, παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια σε βάρος της Πατρίδας μας, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση.

Φυσικά η καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας έχει ήδη συντελεστεί, ακόμα και αν αποδεχθεί τις προτάσεις των δανειστών υπογράφοντας το τρίτο επαχθέστατο μνημόνιο. Το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα επλήγη καίρια και από τις 6 Ιουλίου η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να απαιτήσει τα κεφάλαια, με τα οποία χρηματοδότησε τις Ελληνικές τράπεζες. Αυτό θα έχει ως συνέπεια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να λάβει Ελληνικές εγγυήσεις 157 δις Ευρώ, που έχουν δοθεί ως ενέχυρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ο Ελληνικός πλούτος σε παράγοντες του εξωτερικού, καθώς εταιρείες, δάνεια και κάθε είδους περιουσιακά στοιχεία θα περιέλθουν σε ξένα κεφάλαια, ενώ ακόμα χειρότερα οι ιδιωτικές περιουσίες των απλών Ελλήνων πολιτών θα ξεπουληθούν στους αλλοδαπούς στο 10% της σημερινής αξίας τους.

Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι φύσει και θέσει εναντίον κάθε δανειακής σύμβασης, που υποθηκεύει το μέλλον της Πατρίδας. Ο Ελληνικός λαός οφείλει πλέον να συνταχθεί χωρίς φόβο αλλά με πάθος με την Μοναδική πολιτική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, τον ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ-"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"! Ας μην λησμονήσουν όμως οι Έλληνες, ότι πρέπει να υπάρχει κλίμα Εθνικής Ομοψυχίας, αφού αυτό είναι το μόνο που μπορεί να εξασφαλίσει την επιβίωση και την επανάκαμψη του Έθνους

Γεώργιος Γκιούρας, ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ