Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Oλομέλεια ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ



Το Σάββατο στις 13/02/2016 πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του ΛΑ.Σ..Ι.ΤΑ στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Πειραιά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Το πολεμικό κλίμα που έχει διαμορφώσει η ανθελληνική κυβέρνηση ΣYΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διαλύοντας στην κυριολεξία την Ελληνική κοινωνία δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους τους Έλληνες εθνικιστές αυτοκινητιστές - ιδιοκτήτες ταξί, που παρά την τρομοκρατία που δέχονται καθημερινά και ενόψει των ερχόμενων εκλογών του ΣΑΤΑ, δώσανε ένα βροντερό παρών. 
Η συσπείρωση ήταν αναμενόμενη, τα ψέμματα τελείωσαν και εδώ που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα, επιτέλους οι Έλληνες οδηγοί – ιδιοκτήτες των ταξί είναι σε θέση να ξεχωρίζουν τον ΘΥΜΙΟ ανάμεσα στα πρόβατα.


Η διασωληνωμένη διοίκηση του ΣΑΤΑ με την Ν.Δ. αλλά και με όλα τα άλλα ανθελληνικά – μνημονιακά κόμματα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων έχει, εάν όχι ποινικές ευθύνες, τουλάχιστον ηθικές, που με την στάση της όλα αυτά τα χρόνια άφησε τις Θερμοπύλες του επαγγέλματος αφύλακτες με αποτέλεσμα να έχουμε συναδέλφους άνεργους που πουλήσανε τις περιουσίες τους για ένα κομμάτι ψωμί, ενώ όσοι μείναμε γιατί το πιστέψαμε έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγαθήρια, που γιγαντώθηκαν χάρις των δικών μας επιλογών, μεγαθήρια που μας αρπάζουν και το τελευταίο ψίχουλο από το ψωμί που απέμεινε για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, δημιουργώντας εφαρμογές για μαύρα ταξί με χαμηλότερο κόστος μεταφοράς.

- ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗ, ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑ.

- ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.

- ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.

- Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ. 

- ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ. 

- ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ! ! !

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ - Γ.Σ.