Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ενάντια στην νοσηρότητα



Ο κλάδος των αυτοκινητιστών ταξί νοσεί βαριά. Όχι μόνο εξαιτίας της συνδικαλιστικής ηγεσίας η οποια εξυπηρετεί κομματικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα, ούτε αποκλειστικά από τα δυσθεώρητα προβλήματα που αντιμετωπίζει και φαίνονται πλέον δυσεπίλυτα.

Ο κλάδος νοσεί βαριά κυρίως από την νοοτροπία των μελών του! Από αυτούς τους συναδέλφους οι οποίοι για να επιβιώσουν στο δυσχερές οικονομικο περιβάλλον της χώρας, χρησιμοποιούν νομιμοφανή μέσα εκμεταλλευόμενοι τα τεχνητά κενά της νομοθεσίας, ώστε να προβαίνουν σε αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι όσων δεν ακολουθούν τη σχετική τακτική

Όμως, οι τελευταίοι είναι και αυτοί συνυπεύθυνοι στην νοσηρότητα του επαγγέλματός μας, διότι έχουν προσεταιρισθεί την απάθεια, έχουν υιοθετήσει την ανοχή, αφού πρώτα καλλιεργήθηκε τεχνηέντως το αίσθημα της απογοήτευσης από τους επικεφαλείς του κλάδου με τους χειρισμούς τους. Αρκούνται κάποιοι από αυτούς σε " επαναστατικές " διακηρύξεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτοϊκανοποιούνται με τις μεγαλόστομες ομιλίες τους μεταξύ φίλων και γνωστών συναδέλφων στις πιάτσες. Πιστεύουν πως έτσι έπραξαν ως όφειλαν και αποσύρονται ουσιαστικά φοβισμένοι στην καθημερινότητα τους.

Και τέλος, υπάρχουν ακόμα οι ολίγοι αγωνιστές, οι οποίοι ομοιάζουν " γραφικοί ", επονομάζονται " τρελοί ", χαρακτηρίζονται " ανόητοι " από τους προαναγραφομενους γνωρίζοντας ενδόμυχα πως έχουν δίκιο, το οποιο πάντοτε τους αναγνωρίζεται εκ των υστέρων, αφού έχει ήδη συντελεστεί ενα ακόμη ανοσιούργημα από τους ιθύνοντες έναντι του επαγγελματικού κλάδου, εναντίον όλων αυτών που διαμαρτύρονται εκ του ασφαλούς.

Αυτοί οι ελάχιστοι, είναι οι Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ. Είναι εκείνοι οι οποίοι μέσω της συνδικαλιστικής δραστηριότητά τους προσφέρουν ευρύτερα στον ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΌ ΑΓΏΝΑ για την ΙΕΡΆ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ που διεξάγει ο ΛΑΪΚΌΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ. Είναι οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ταξί, οι οποίοι σαν βουκεντρα προσπαθούν να αφυπνίσουν συνειδήσεις, πρωτίστως εθνικά αλλά και επαγγελματικά. Από την μία πλευρά ο καθημερινός αγώνας της βιοπαλης, της εξασφάλισης αξιοπρεπούς διαβίωσης και από την αλλη ο μοναχικός αγώνας ενάντια σε ενα ολόκληρο συνδικαλιστικό κατεστημένο εκπορευομενο από το ανθελληνικό προδοτικό πολιτικό σύστημα.

Δυσχέρειες, απογοητεύσεις, υπονομεύσεις....Παρα ταύτα δεν λυγίζουν, δεν υποχωρούν, δεν υποκύπτουν οι Έλληνες Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΆ ΕΛΛΆΣ! Ο ΑΓΏΝ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ!