Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ήλθε η εποχή !



Σκότος βαθύ απλώνεται από την μία άκρη στην άλλη της Ιεράς Πατρίδας μας !

Κοινωνική αποσύνθεση, αποχαύνωση στο μεγαλύτερο τμήμα των Ελλαδιτων, μαλθακότητα από ένα διεφθαρμένο τρόπο ζωής, χρόνια οικονομική καταβαράθρωση, συνεχείς εθνικές ταπεινώσεις και κυρίως απάθεια και ανοχή στα συντελούμενα εγκλήματα κατά του Έθνους μας από τους προδότες πολιτικούς του " αντισυνταγματικου τόξου ".

Σαφές δείγμα πως η ελλαδική κοινωνία είναι ετοιμοθάνατη, με την εισβολή των ισλαμιστών λαθρομεταναστών έτοιμη να της δώσει την " χαριστική βολή " για την τελική διάλυση της.

Παρόλα αυτά εναπομείναν οι Έλληνες Εθνικιστές. Η τελευταία ελπίδα της Πατρίδας μας. Μόνοι ενάντια σε ένα ολόκληρο εθνοπροδοτικό σύστημα. Ακόμη απέναντι από  τους " κοιμώμενους " συμπολίτες τους από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και αντιμέτωποι με όσους σκέπτονται και πράττουν τυφλωμένοι από προσωπική ιδιοτέλεια ενάντια στην Πατρίδα μας.

Ήλθε πλέον η εποχή όπου αν χρειαστεί θα συγκρουστούμε ακόμη και με τα πιο αγαπητά μας πρόσωπα για τα ιδανικά μας, τις απόψεις μας, τις δράσεις μας. Για να σωθεί η Ιερα Ελλάς ! Για να προστατευθεί η Ευρώπη! Για να διασωθεί η Λευκη Φυλή!

Ας μας χαρακτηρίζουν " απάνθρωπους ", ας μας αποκαλούν " σκληρούς ", ας μας κατηγορούν ως " ρατσιστές ". Είναι τιμή μας διότι διαφέρουμε από τον αγελαίο όχλο!

Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε! Οφείλουμε να συνεχίσουμε τον Εθνικιστικο Αγωνα μας! Για την Πατρίδα μας! Για τα Τέκνα μας!

Επιβάλλεται άπαντες να συναισθανθούμε τη θέση μας και να κατανοήσουμε πως στους Εθνικιστές του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ έλαχε ο κλήρος για την διάσωση του Ελληνικού Έθνους.

Οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία, κάθε απογοήτευση ακόμη και προσωπική πικρία πρέπει να τεθεί στο περιθωριο διότι ο Αγών είναι κοινός.

Ένας είναι ο Αρχηγός: Ο Νικόλαος Μιχαλολιακος! Μια είναι η Ιδέα: Ο Λαϊκός Εθνικισμός! Ένας είναι ο σκοπός: Να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΌΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ! ΝΙΚΗ Η ΧΆΟΣ!

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ - Γεώργιος Γκιουρας.