Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Εθνικιστικος Αγών παντού....



Οι Έλληνες οφείλουν να αντισταθούν στους δρόμους και τις πλατείες όπως και να συμπαρασταθούν τον Λαικο Συνδεσμο - Χρυση Αυγή στον νόμιμο πολιτικό εθνικιστικό αγώνα που δίνει εντός του Ελλαδικού Κοινοβουλίου, στους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης όπου εκπροσωπείται και στα συνδικαλιστικά όργανα που συμμετέχει

Με αυτό το σκεπτικό Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί του Λαϊκού Συνδεσμου Ιδιοκτητων Ταξί Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 27/3/2016, κατά της ισλαμοποιησης της Πατρίδας μας, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στην μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο " hot spot " λαθρομεταναστών.

Μπορεί ο αριθμός των συμμετεχόντων να προκάλεσε απογοήτευση, όμως τραγική θλίψη προκλήθηκε από την έκφραση απορίας των θαμώνων στις παρακείμενες καφετέριες της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης κατά την διάρκεια της πορείας των Εθνικιστικών. Ως κλασσικοί ελλαδιτες προτίμησαν τα ροφήματα και την άνεση παρα την συμμετοχή στην πορεία. Για αυτό θα πρέπει να γίνει κοινή συνείδηση των Εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων πως αγωνίζονται για την Πατρίδα, τους Ήρωές της και τα Τέκνα τους.

Οι πεντακόσιοι Ελληνοψυχοι ήταν ολίγοι αλλά εκλεκτοί με αποκορύφωση την συγκλονιστική πορεία από τον Λευκο Πύργο έως το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, αρχικά εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης και εν συνεχεία χαλαζόπτωσης ενώ η προηγηθεισα συγκέντρωση είχε εθνικιστικό παλμό όμως αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πως μόνο ο Λαϊκός Συνδεσμος - Χρυση Αυγή, ο μοναδικός οργανωμένος πολιτικός εθνικιστικος φορέας, μπορεί να εξασφαλίσει, λόγω δομής και οργάνωσης, την μαζικότητα και την ευρεία αποδοχή παρόμοιων εκδηλώσεων. Παρα ταύτα...Εθνικιστικος Αγών παντού για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Γεώργιος Γκιουρας.