Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Αγών με Τιμη, Ήθος και Θέληση!

https://www.facebook.com/groups/lasita.xa/


Αποτελεί τιμητικό γεγονός για τους Εθνικιστές μαχόμενους αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ, η κατάργηση της διαδικτυακής κλειστής ομάδας από το Facebook, όπως συνέβη το Σάββατο στις 23/4/2016, όπως συνέβη και στο παρελθόν γιατί αποδεικνύεται περίτρανα πως η δράση του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., όχι απλώς ενοχλεί αλλά έχει σπείρει τον πανικό στο σαθρό συνδικαλιστικό κατεστημένο του κλάδου, ταυτόχρονα αντίστοιχη σελίδα του συστημικού Θύμιου Λυμπερόπουλου δεσπόζει " περήφανη " μέσα απο τους server του Facebook, ενώ όπως συμβαίνει σε κάθε προεκλογική περίοδο, είτε εθνικών, είτε κλαδικών εκλογών οι Έλληνες Εθνικιστές φιμώνονται.


Οι Εθνικιστές του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. όμως δεν πτοούνται διότι το κυριότερο μέτωπο του Αγώνα τους είναι οι δρόμοι και οι πιάτσες των συναδέλφων τους, όπως διαπιστώθηκε από μια ακόμη ενημερωτική δράση διανομής φυλλαδίων, που πραγματοποιήθηκε στις 23/4/2016, γενομένη αποδεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τους εργαζόμενους αυτοκινητιστές ταξί για ακόμη μια φορά.

Οι άνδρες και οι γυναίκες αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. διακρίθηκαν και στην συγκεκριμένη δράση για την Πίστη στον Αγώνα τους, όντας από τις πρωινές ώρες στις επάλξεις, αλλά πρωτίστως για το Ήθος τους, προβάλλοντας με αυτό τις θέσεις του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ αλλά και του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.
 
ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ