Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Εναντίον όλων...


Όπως κλυδωνίζεται συθέμελα το σαθρό οικοδόμημα της μεταπολιτευτικής εθνοπροδοτικης κλεπτοκρατιας από την πολιτική δράση του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ, έτσι κλονίζεται και ενα κατασκεύασμα του, όπως είναι το διεφθαρμένο  συνδικαλιστικό συνονθύλευμα στο κλάδο των αυτοκινητιστών ταξί, από την δυναμική παρουσία του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ, όπως αποδείχθηκε για μια ακόμη περίπτωση στην Γενική Συνέλευση του ΣΑΤΑ, που πραγματοποιήθηκε στις 18/4/2016 στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ Αθηνών.

Ο...Θύμιος μαινόμενος δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την οξεία κριτική που άσκησε η επικεφαλής του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Φωτεινή Κωτσακη. Τα στελέχη του θορυβημένα προσπάθησαν να προσεγγίσουν μετά την λήξη της Γενικής Συνέλευσης την πρόεδρο του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., ομολογώντας οι παρευρισκόμενοι πως δεν έχουν παρατηρήσει σε νευρική κρίση άλλη φορά τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ.

Για μια ακόμη περίπτωση, χωρίς να διαθέτει ουσιαστικά επιχειρήματα για να αντιπαρελθει τις θέσεις του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., χρησιμοποίησε κοινοτοπους συναισθηματισμούς περί " Άουσβιτς ", " καμένου χωριού του από τους Γερμανούς ", " τον παππού του που εκτέλεσαν οι Γερμανοί " και άλλα φαιδρά περί δωσίλογων.

Φυσικά, έλαβε τις ανάλογες απαντήσεις πως οι δωσίλογοι είναι αυτοί οι οποίοι επισκέπτονται τα γραφεία υπουργών των εθνοκτόνων μνημονιακών κυβερνήσεων και ως γνήσιοι υποτακτικοί σκύβουν το κεφάλι, όπως στην προκειμένη περίπτωση ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Ευθύμιος Λυμπερόπουλος. Όσο περί " Άουσβιτς " και άλλων γελοίων επιχειρημάτων πήρε την " πληρωμένη " απάντηση από την Συναγωνίστρια Φωτεινή Κωτσάκη, πως ο ίδιος οφείλει να ενδιαφερθεί για τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που αυτοκτόνησαν εξαιτίας των μνημονιων που εφαρμόζουν τα ξενόδουλα αφεντικά του. Για την όποια υπόλοιπη αστεία επιχειρηματολογία τα στελέχη του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. είναι περήφανοι Έλληνες Εθνικιστές και όχι Ελλαδίτες οσφυοκάμπτες όπως εκείνος και οι πέριξ αυτού.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ είχε την θρασύτητα ακόμη να αναφέρει το ονοματεπώνυμο του Γενικού Γραμματέα του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ν.Γ. Μιχαλολιακου, όμως έλαβε την κατάλληλη απάντηση από την πρόεδρο του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., Φωτεινή Κωτσακη, πως ο Αρχηγός μας είναι ο μοναδικός πολιτικός που φυλακίστηκε για τις Εθνικιστικές Ιδέες του και τον Αγωνα του για την Πατρίδα, όταν οι πολιτικοί προϊστάμενοι του κυρίου Λυμπερόπουλου με τις υπογραφές τους παρέδωσαν την χωρα μας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Οι συνάδελφοι " σύντροφοι " της ΠΑΣΕΒΕ του κυρίου Μαυρικη, αδιαντροπα ζήτησαν από τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. να στηρίξει την υποψηφιότητα του για την εφορευτική επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης, όταν ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. όμως προ ενός έτους, υπερβαίνοντας κάθε ιδεολογική γραμμή και ξεπερνώντας την κομματική ταυτότητα, ζήτησε από τους " συντρόφους " να συλλεχθούν επτά υπογραφές, βάσει καταστατικού, ώστε να αναγκαστεί ο κυρ Θύμιος, σε σύγκλιση εκτάκτου Διοικητικού Συμβουλίου για τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου, εκείνοι αρνήθηκαν προσκολλημένοι στις ιδεοληψίες τους, για να μην μελαγχολησει ο " πατερούλης " Κουτσουμπας.

Ως γνωστό, το Καπιταλιστικο Κόμμα Ελλάδος είναι γνήσιος στυλοβάτης του μεταπολιτευτικου καθεστώτος και πιστοί στην ανθελληνική ιδεολογία τους οι εκπρόσωποι του στο ΣΑΤΑ, ζήτησαν στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο συλλογή υλικού για βοήθεια προς τους λαθρομετανάστες. Όμως δεν τους είδαμε να επιδεικνύουν την ίδια ευαισθησία για τους Έλληνες συναδέλφους που ζούνε στα όρια επιβίωσης, όπως έχει πράξει ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. επί τρία συναπτά έτη, δίδοντας τρόφιμα και φιάλες αίματος σε αναξιοπαθούντες συναδέλφους, όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Συναγωνιστρια, επικεφαλής του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., Φωτεινή Κωτσακη, στην ομιλία της.

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΒΕ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τα...." δημοκρατικά " αισθήματά τους αποχώρησαν από την αίθουσα, αφού δεν άντεχαν να ακούσουν τις αλήθειες από την επικεφαλής του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ, όταν ανήλθε στο βήμα του ομιλητή.

Σε αγαστή συνεργασία μαζί τους, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κατηγόρησε τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. ότι διαλύει το Σωματείο επειδή αρνήθηκε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του εκπροσωπου της ΠΑΣΕΒΕ στο ΣΑΤΑ για την εφορευτική επιτροπή. Όμως, ας αναλογιστεί ο κύριος πρόεδρος, τις ευθύνες του για την απαξίωση των συναδέλφων προς το Σωματείο, από την οικτρή εικόνα των μόλις πεντακοσίων παρευρισκόμενων μελών στην Γενική Συνέλευση και ας συναισθανθεί, έστω και την τελευταία στιγμή, την διάλυση του κλάδου εξαιτίας των χειρισμών του και ως πρόεδρος επίσης της ΠΟΕΙΑΤΑ.

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ, όπως απέδειξε εμπράκτως και στην τελευταία Γενική Συνέλευση του ΣΑΤΑ, Εθνικιστικά και περήφανα, αγωνίζεται αποκλειστικά για τα συμφέροντα των συναδέλφων και δεν συμμετέχει σε κανένα πολιτικαντικο παιχνίδι... 

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΙ για τον κλάδο μας, 

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την Πατρίδα μας! 

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.