Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Πέρα από κάθε δεδομένο....


Η ίδρυση του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ προ τετραετίας τάραξε τα " λιμνάζοντα ύδατα " στον συνδικαλιστικό χώρο των αυτοκινητιστών ταξί ενώ η περαιτέρω δραστηριότητά του προκάλεσε τριγμούς στο οικοδόμημα εξουσίας του κλάδου.

Αυτή την φορά ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. για μια ακόμη περίπτωση πρωτοπορεί στα συνδικαλιστικά χρονικά του κλάδου και θέτει επικεφαλής του συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές του ΣΑΤΑ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 28 - 30 Μαΐου, την άξια συναδελφο Φωτεινή Κωτσακη. Όμως η κίνηση αυτή γίνεται ακόμα πιο ριζοσπαστική διότι πλέον έχει αναλάβει τα ηνία της ηγεσίας του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., το οποιο αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για τα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου.

Η Φωτεινή Κωτσακη είναι μάχιμη συνάδελφος με δεκαετή πείρα αλλά και μαχόμενη Εθνικιστρια αυτοκινητιστης ταξί με συνεχή παρουσία σε κάθε δραστηριότητα του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του.

Όμως, πέρα από όλα αυτά, το γεγονός που φανερώνει την ακεραιότητα του χαρακτήρα της και το ήθος της συναδέλφου, είναι πως η Φωτεινή Κωτσακη, είχε την δυνατότητα να είναι ενταγμένη στο σαθρό πολιτικό και συνδικαλιστικό κατεστημένο. Παρόλα αυτά επέλεξε ως γνήσια Ελληνίδα τον δύσκολο δρομο της Αρετής και στρατευθηκε οικειοθελώς στους Έλληνες Εθνικιστές του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ. Στο παρελθόν της δόθηκε η ευκαιρία να ανήκει στους ανθρώπους του προέδρου Ευθυμίου Λυμπερόπουλου, και να απολαμβάνει προσωπική ωφέλεια όπως πολλοί άλλοι, όμως επέλεξε συνειδητά να αντιταχθεί στην πολιτική του και ως ασυμβίβαστη αυτοκινητιστης ταξί να στελεχώσει εξ αρχής τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Για αυτό πλέον απολαμβάνει της τιμής να ηγείται του συνδικαλιστικού φορέα των Εθνικιστών αυτοκινητιστών ταξί. Ήδη η επιλογή της έχει ανησυχήσει την ηγεσία του κλάδου μας.

Η επιλογή της συναδέλφου για την ηγεσία του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. αποδεικνύει πως η Ελληνίδα, ακόμη και στην σημερινή διαβρωμενη ηθικά εποχή, όταν πιστεύει στα Εθνικά Ιδεώδη, σέβεται την φύση της και συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια μπορεί να σταθεί αντάξια στην προσωπική της ζωη με αυτοσεβασμό αλλά και στην επαγγελματική δραστηριότητά της.

Είναι βέβαιο πως ορισμένοι συνάδελφοι, λόγω αρνητικής προκατάληψης, θα ειρωνευτουν την επιλογή της ως επικεφαλής του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.. Όντως ως Εθνικιστές πιστεύουμε πως είναι ιερή η θέση της γυναίκας όταν εκπληρώνει το πραγματικο έργο της, την αποστολή της στην οικογενεια και ως μητέρα. Διότι, το πρώτιστο, το καλύτερο και πιο κατάλληλο μέρος για την γυναίκα είναι η οικογένεια, και το πιο ένδοξο καθήκον της είναι να δώσει παιδιά για τους ανθρώπους και το Έθνος της, τα παιδιά που θα είναι η συνεχεία της Φυλής όντας εγγυήτρια για την αθανασία του Έθνους. Το καλύτερο μέρος για την γυναίκα να υπηρετήσει το Έθνος, τον λαο, είναι στο γάμο της, στην οικογένεια, στην μητρότητα. Αυτή είναι η υψηλότερη αποστολή της.

Όμως στην δύσκολη εποχή που βιώνουμε, η εκπλήρωση των ιερών καθηκόντων της γίνεται ακόμη σπουδαιότερη όταν ταυτόχρονα είναι μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη, αγωνίζεται με αυτοσεβασμό σε έναν κοσμο σκληρό που έχει προταξει τον απόλυτο υλισμό και ενάντια σε μια διεφθαρμένη κοινωνία, όπου πρέπει και οφείλει να προστατεύσει την πραγματική της ταυτότητα και να διαπαιδαγωγησει με Εθνικά Ιδεώδη και αξίες τα παιδιά της. Όλα αυτά ενώ συγχρόνως εργάζεται για να συνεισφέρει στον οικονομικο προυπολογισμο της οικογένειας της.

Για αυτό η συγκεκριμένη συνάδελφος επιλέχθηκε να καθοδηγήσει τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. και να είναι η " Σιδηρα Κυρία " που θα ηγηθεί του συνδικαλιστικού αγώνα με πίστη στα Εθνικά Ιδεώδη, αξιοπρέπεια αλλά και δυναμισμό, ενάντια σε όσους υπονομεύουν την συνέχεια του κλάδου, αντιμάχονται τα επαγγελματικά συμφέροντα των μελών του και κυρίως καταδικάζουν σε πτωχοποιηση τους αυτοκινητιστές ταξί.

Από την πλευρά τους τα στελέχη του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ εκφράζουν την πλήρη εμπιστοσύνη τους στην νέα επικεφαλής τους, την αμέριστη στήριξή τους στην καθοδήγησή της και την συμπαράστασή τους στο πλευρό της στο κοινο Εθνικιστικο αλλά και συνδικαλιστικό αγώνα.

Εσυ, συνάδελφε για ποιο λογο να διστάσεις να υποστηρίξεις τον ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΊ στις επερχόμενες εκλογές του ΣΑΤΑ?

Συνάδελφε, όχι απλώς φυγε από το " μαντρί " αλλά κάνε μια επιλογή πέρα από κάθε δεδομένο! ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.