Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Ήμασταν και εμείς εκεί!




Ήδη από τις 17:30, οι πρώτοι υποστηρικτές και φίλοι του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από την είσοδο του κεντρικού ξενοδοχείου " Capsis " στην Θεσσαλονίκη.

Όπως και όσοι από τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. βρεθήκαμε εκεί για να παρακολουθήσουμε την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ, Νικολάου Μιχαλολιάκου. Η χαρά ήταν ανείπωτη αφού θα αντικρίζαμε ύστερα από μια τριετία τον Αρχηγό μας στην Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των παράνομων πολιτικών διώξεων, που εξαπέλυσε το εθνοπροδοτικό κλεπτοκρατικό καθεστώς. Ανυπομονούσαμε να ακούσουμε τον πύρινο λόγο του που φλογίζει τις καρδιές μας, μας εμψυχώνει για να συνεχίσουμε με Πίστη τον Εθνικιστικό Αγώνα μας!


Είμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς, που ουσιαστικά τον υποδεχθήκαμε, εισερχόμενος στο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας.

Όσο πλησίαζε η έναρξη της πανηγυρικής εκδήλωσης για την επέτειο εισόδου των Ελλήνων Εθνικιστών στην Βουλή, τόσο περισσότεροι υποστηρικτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής προσέρχονταν στο ξενοδοχείο. Για εμάς, ήταν μια ευκαιρία για να συναντήσουμε και να συνομιλήσουμε με εκλεκτούς Συναγωνιστές, συνοδοιπόρους στον Εθνικιστικό Αγώνα μας.

Η αίθουσα όχι απλώς ήταν κατάμεστη αλλά υπήρχε πλήθος κόσμου εκτός αυτής

Ξεκίνησε η εκδήλωση, ιαχές, συνθήματα, πανηγυρισμοί από τους Έλληνες Εθνικιστές, όταν όμως εισήλθε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δονηθηκε η αίθουσα. Κατά την διάρκεια προβολής του οπτικοακουστικού υλικού για τα τέσσερα έτη κοινοβουλευτικής παρουσίας του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ, ανάλογα με την περίπτωση, επιφωνήματα, χειροκροτήματα, επιδοκιμασίες αλλά και αποδοκιμασίες κατά του εθνοπροδοτικού πολιτικού κατεστημένου.

Ομιλίες ουσιαστικές, στεντόρειες, θερμές από τους παριστάμενους βουλευτές, ευρωβουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη. Όπως αυτή του υπευθύνου συντονιστικού για τον ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. στην Μακεδονία, Άξιου Συναγωνιστή Χρήστου Χατζησάββα.

Όταν όμως ανήλθε στο βήμα του ομιλητή ο Αρχηγός μας, σείστηκε η αίθουσα από άκρη σε άκρη. Ασύγκριτος Εθνικιστικός Παλμός από την καρδιά της Μακεδονίας προς όλη την Ελλάδα.

Το τέλος της εκδήλωσης με την αναφώνηση του ύμνου της Χρυσής Αυγής μας χάρισε λάμψη στα μάτια! Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του ιδρυτή του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ και πρώην συναδέλφου, Μιχάλη Χρίστογλου, επαναφέροντας στην μνήμη την δράση του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. στην Θεσσαλονίκη υπό την ηγεσία του.

Για εμένα ως επικεφαλής του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. στην Θεσσαλονίκη ήταν ιδιαίτερη Τιμή που αντίκρισα τον Αρχηγό μας, ανταλλάξαμε εγκάρδια χειραψία και με πρόσφερε χαμόγελο στα χείλη.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ! 

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.- Γεώργιος Γκιούρας
          Aκολουθήστε μας