Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.



Απέναντι στην περιθωριοποίηση των Ελλήνων απλών πολιτών από την ελληνόφωνη κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ και την απαξίωση τους από τα κόμματα του μνημονιακού " αντισυνταγματικού τόξου ", οι Εθνικιστές ανταπαντούν με την έμπρακτη αλληλεγγύη τους σε σκληρά δοκιμαζόμενους συμπατριώτες τους, από την εθνοκτόνα μνημονιακή πολιτική.


Για αυτό το λόγο, οι αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τα προσέφεραν στην Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ για να διοχετευθούν σε Ελληνικές οικογένειες που αντιμετωπιζουν σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης.


Για τους Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ η μεγαλύτερη ηθική δικαίωση για αυτή την κοινωνική προσφορά, αποτέλεσε το χαμόγελο των συμπολιτών μας, που προσήλθαν στα γραφεία της Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ, λαμβάνοντας μέρος της βοήθειας τους,  από την άλλη πλευρά και λύπη για την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει πολλοί Συνέλληνες εξαιτίας των επαίσχυντων μνημονίων.


Όμως, εκτός από την ουσιαστική κίνηση προσφοράς, η συνδρομή του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. στο κοινωνικό έργο της Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ έχει και συμβολικό χαρακτήρα καθώς καταδεικνύει το πνεύμα ενότητας και τη σφυρηλατημένη συνοχή που υπάρχει στον ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Επίσης, ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ευχαριστεί θερμά, όσους συναδέλφους αυτοκινητιστές ταξί ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του, για την συγκέντρωση των  άκρως απαραίτητων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, παρά τα οξυμένα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της γενικής κάκιστης οικονομικής κατάστασης. Τέλος, ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. εκφράζει την βούληση του να συνεχίσει, με όσες δυνάμεις διαθέτει, την κοινωνική δράση του διότι...
Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! 

ΖΗΤΩ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ! ΖΗΤΩ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. - ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΡΑΣ.