Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Απείλησαν οδηγό ταξί με μαχαίρι - Του έκλεψαν 200 ευρώ!


Καθώς μέρα με την ημέρα, η εγκληματικότητα σε όλη την Ελλάδα διογκώνεται, η ζωή του Έλληνα εργαζόμενου δυσχεραίνεται ανεπανόρθωτα. Ακολούθως, οι Έλληνες αυτοκινητιστές παρουσιάζονται ως τα εύκολα θύματα, καθώς η εργασία που διεξάγουν, καθιστά αυτούς εκτεθειμένους σε διαφόρων ειδών κινδύνους.

Καθώς διαβάζουμε στο "Newpost", μπορεί κανείς να κατανοήσει τη σοβαρότητα του όλου ζητήματος ασφαλείας που προκύπτει, καθότι πίσω από κάθε αυτοκινητιστή-θύμα της ανασφάλειας υπάρχει μία οικογένεια. Μια οικογένεια που πασχίζει να επιβιώσει στο πληγωμένο από τα "αριστεροδεξιά" μνημόνια Ελληνικό κράτος.

"Θύμα ληστών έπεσε ένας οδηγός ταξί από τρία άτομα  τα οποία επιβιβάστηκαν στο όχημά τους προσποιούμενοι τους πελάτες. Ένας εξ' αυτών τον απείλησε με μαχαίρι και τους ζήτησε τις εισπράξεις.


Το περιστατικό σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Μαρκόνι στην Αγία Βαρβάρα με τους δράστες να αποσπούν από τον 58χρονο οδηγό, 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο."

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ, πως το συμβάν συνέβη σε μία περιοχή κυριολεκτικώς κατειλημμένη από λαθρομετανάστες. Παράλληλα, πλησίον του εν λόγω σημείου λειτουργεί "δομή φιλοξενίας προσφύγων", αλλά και ο χώρος που σχεδιάζεται να αναγερθεί ο μουσουλμανικό τέμενος.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναγγέλλει και διατάσσει, χωρίς συγκατάθεση των πολιτών, την άφεση "προσφύγων" αμφιβόλου υπόβαθρου εντός του ήδη βεβαρημένου κοινωνικού ιστού και ειδικά εντός των σχολείων!

Από την μεριά του, το ΣΑΤΑ αγνοεί τον αυξανόμενο κίνδυνο, στον οποίο εκτίθεται ο σύγχρονος Έλληνας αυτοκινητιστής, καθώς "πορφυρογέννητοι" πρόεδροι και λοιποί αυλικοί δρουν κερδοσκοπικά, χάριν αποκλειστικού τους συμφέροντος.