Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Τιμή μας...



Για μια ακόμα φορά η αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης " Capsis " , όπου πραγματοποιούνται οι κεντρικές ομιλίες του ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ , ήταν κατάμεστη από Έλληνες εθνικιστές. Για μια ακόμη περίπτωση δονηθηκε , όχι μόνο αυτή , αλλά ολόκληρη η Μακεδονία , από τις στεντόριες ομιλίες των βουλευτών και ευρωβουλευτών της ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΗΣ...Σειστηκε , από τις ιαχές και τα συνθήματα των φίλων και υποστηρικτών του μοναδικού Εθνικιστικού πολιτικού φορέα της χώρας μας...Λάμπρυνε από την παρουσία του ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ Νικόλαου Μιχαλολιακου ! 

Φυσικά, ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΊ , δεν θα μπορούσε να απουσίαζε από μια ακόμα εκδήλωση της ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΗΣ. Αντιπροσωπεία του από την Θεσσαλονίκη , διατράνωσε μαζί με τους υπόλοιπους αφυπνισμένους Έλληνες που κατέκλυσαν την αίθουσα , την αντίθεσή του στα μνημόνια , βροντοφώναξε κατά της εισβολής των  λαθρομεταναστών στην Ιερή Γη μας.





Τιμή μας που συναντήσαμε μετά από τρία χρόνια, εξαιτίας των παράνομων πολιτικών διώξεων που εξαπέλυσε το " αντισυνταγματικό τόξο " κατά των Ελλήνων εθνικιστών της ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΗΣ , τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό , Βουλευτή Β' Πειραιώς. Τιμή μας που σφίξαμε τα χέρια με τον Συναγωνιστή Βουλευτή Μαγνησίας , Παναγιώτη Ηλιόπουλο..Ανείπωτη ψυχική ικανοποίηση που ο ΑΡΧΗΓΌΣ ΜΑΣ ήλθε για μια ακόμα φορά στην Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία του , όπως και των λοιπών Συναγωνιστών , μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τον διπλό αγώνα μας...Τον Εθνικιστικό ως Έλληνες , αλλά και τον συνδικαλιστικό ως αυτοκινητιστές ταξί.

Ο ΑΓΏΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! 

ΖΉΤΩ Η ΝΊΚΗ ! 

ΖΉΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΌΣ !

ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΡΑΣ - ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ.