Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Εκστρατεία αφύπνισης...



Σε μια ακόμα ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τη θέση του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που διοργανώθηκε στις 8/10/2016 από την Χρυσή Αυγή Χαλκιδικής και πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Νέων Φλογητών του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, παρευρέθηκε εκπρόσωπος του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ στην Θεσσαλονίκη.

Η μικρή αίθουσα του ΚΑΠΗ, όπως αποδείχθηκε από την προσέλευση των  αγωνιούντων Ελλήνων για το μέλλον της Πατρίδας, ήταν κατάμεστη. Αρχικά, την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος του Οργανωτικού Πυρήνα Χαλκιδικής Συναγωνιστής Στέλιος Χασάπης και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας Φώτιου Γραικού, του Συναγωνιστή Βουλευτή Νομού Κιλκίς Χρήστου Χατζησάββα και του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Θεσσαλονίκης Συναγωνιστή Αρτέμιου Ματθαιόπουλου. Χαρακτηριστικό δείγμα της ανάγκης που αισθάνονταν οι παριστάμενοι συμπατριώτες μας να ακούσουν τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να ενημερωθούν για το ζήτημα επιβίωσης της Πατρίδος μας, το λαθρομεταναστευτικό και τον επιχειρούμενο εποικισμό της χώρας μας από μουσουλμάνους, ήταν πως ευρίσκονταν κάτοικοι και από άλλα μέρη της Χαλκιδικής, κάθε επαγγελματικής ομάδας ακόμη που πλήττεται βάναυσα από την επαχθέστατη μνημονιακή πολιτική.


Τα στελέχη του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν φοβούνται να ευρεθούν απέναντι σε απλούς συμπολίτες τους, εν συγκρίσει με των υπολοίπων ανθελληνικών πολιτικών σχηματισμών του αντισυνταγματικού τόξου, να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, να αφουγκραστούν την αγωνία των απλών συμπατριωτών τους και να ανταλλάξουν απόψεις.




Σε κάθε πόλη, σε οποιοδήποτε χωριό , οπουδήποτε ανά την ελλαδική επικράτεια, πραγματοποιείται εκστρατεία ενημέρωσης, εκστρατεία αφύπνισης , ενάντια στον αποκλεισμό του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τα ελληνόφωνα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης...

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ! 

ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ....                                                       

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΡΑΣ - ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.