Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΝΘΕΙ...

   

  Ο ΟΟΣΑ εισηγείται περαιτέρω απελευθέρωση στις ήδη απελευθερωμένες οδικές μεταφορές με σχετική κατάργηση προβλέψεων που διαχωρίζει τους παλαιούς από τους νέους επαγγελματίες. Τη στιγμή που ο υπουργός μεταφορών στην εκπομπή του "Real fm" ομιλεί για νίκη στο τομέα των μεταφορών με εξορθολογισμό των διαδικασιών αδειοδοτήσεων μεταφορικού έργου. Ο ... αριστερός υπουργός Χ.Σπίρτζης, παίρνοντας τη σκυτάλη που του παρεδόθη, από τον αλήστου μνήμης προκάτοχο του Γ. Ραγκούση.

   Στον αντίποδα η ΠΟΕΙΑΤΑ καθεύδει μακαρίως αρκούμενη σε ανοιχτή επιστολή του Θ. Λυμπερόπουλου στους βουλευτές όλων των κομμάτων και μεμφόμενη τον... άκρατο νεοφιλελευθερισμό. Ο πρόεδρος φαίνεται να αγνοεί την εδραίωση των πολυεθνικών, μέσω των διατλαντικών συμφωνιών TTIP, CETA και TISA που στόχο έχουν όχι μόνο τον έλεγχο όλων των προϊόντων και υπηρεσιών, φυσικών και μη· αλλά επίσης, τον πλήρη έλεγχο υλικού και άυλου πλούτου.

   Το ταξί είναι μια μικρή παράμετρος για το νεοφιλελευθερισμό για όλα τα κόμματα, και τα συνδικάτα του κλάδου ενώ γνώριζαν από τις αρχές του 2000 τι επρόκειτο να επακολουθήσει, καθησύχαζαν άπαντες τους... συναδέλφους. Όλα τα κόμματα και τα συνδικάτα, πλην του εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής οντάς διαπρύσιος εχθρός του καπιταλισμού και της μετεξέλιξης του, του βδελύγματος του (νεο-)φιλελευθερισμού.

Έλληνα ταξιτζή πύκνωσε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ..
Εσύ αφουγκράζεσαι το χειμαζόμενο Ελληνικό λαό καλύτερα απ όλους.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ζήτω η Νίκη!


Νικόλαος Καραμήτσος
Υπεύθυνος ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.Θ.