Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ημερίδα του Μετώπου Νεολαίας για την Παιδεία - Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, 18:00 (Λεωφόρος Μεσογείων 131)


Στα πλαίσια ενός οργανωμένου σχεδίου αφελληνισμού του λαού μας, κάθε στοιχείο που λειτουργεί αφυπνιστικά σε αυτή την καταρρέουσα κοινωνία, ενισχύοντας τους «αιμάτινους δεσμούς» του, δέχεται την οργή του αντεθνικού καθεστώτος, το οποίο διακατεχόμενο από αριστερίστικες, διεθνιστικές ιδεοληψίες, αποστρέφεται οτιδήποτε σχετίζεται με τις προγονικές παρακαταθήκες και τον πολιτισμό του Έθνους μας, καθώς ενισχύει την φυλετική και εθνική του συνείδηση.

Στο στόχαστρο των οπισθοδρομικών του αντιλήψεων και των ιδεολογικών του συμπλεγμάτων, βρίσκεται και ο ιερός χώρος της «Παιδείας», ο οποίος έχει μετατραπεί σε πεδίο σήψης και παρακμής, με μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια αλλοίωσης του εθνικού της χαρακτήρα, ώστε να υποσταλούν τα λάβαρα του ελληνικού λαού και της φυλής από το σχολικό περιβάλλον.

Για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, η Παιδεία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του Έθνους, ως αποκλειστικού παράγοντα της ύπαρξης, της διατήρησης και της ανάπτυξης του, που καθορίζει με τρόπο νομοτελειακό την επιβίωση του Γένους. Άλλωστε, το ελληνικό σχολείο, διαχρονικά, μέσα από τον πολύτιμο ρόλο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, κράτησε ζωντανό το Ελληνικό Έθνος σε χαλεπούς καιρούς, καλλιεργώντας μαχόμενα, ελεύθερα πνεύματα και διατηρώντας άσβεστη την φλογερή πίστη στην Πατρίδα.

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η άμβλυνση της εθνικής συνείδησης, απειλεί το Έθνος με αφανισμό, τασσόμαστε ενάντια στην επικρατούσα αποθέωση της διεθνιστικής υποκουλτούρας, καθώς και στους ανιστόρητους παραχαράκτες της ιστορίας. 

Απαιτούμε Παιδεία Εθνική, που θα διαπνέεται από τις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, οι οποίες επέτρεψαν στο Ελληνικό Έθνος να επιβιώσει στο διάβα των αιώνων, να μεγαλουργήσει και να δοξαστεί! Η υπεράσπιση της Εθνικής μας Ταυτότητας αποτελεί Ιερό Χρέος όλων μας!

ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ – ΟΡΓΑΝΩΣΕ – ΔΡΑΣΕ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 131, ΩΡΑ 18:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ