Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

«ΓΚΟΡΤΖΟΙ ΚΑΙ….ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ»



Κατά την προεκλογική περίοδο των σωματειακών εκλογών μας, δηλώσαμε ευθαρσώς και τονίσαμε απερίφραστα ότι, οι δύο μεγαλύτεροι συνδυασμοί που διεκδικούσαν την ψήφο των συναδέλφων, η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» του Κ.Λεοντιάδη και το «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του Γ. Γάκου αντιστοίχως, είναι οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος… 

Ατυχώς για τους συναδέλφους μας δεν εισακουσθήκαμε, αν και από τα γεγονότα δικαιωνόμαστε πανηγυρικά αφού έχουμε συγκυβέρνηση…. Προχωρώντας σε
παρασκηνιακές συνδιαλλαγές εκατέρωθεν, οι δυο παρατάξεις του Σωματείου μας αντάλλαξαν την ψήφο εμπιστοσύνης, που τους εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοι, με υψηλές διοικητικές θέσεις του Σωματείου μας.

Η παράταξη «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», διέψευσε οικτρά τις  υψηλές προσδοκίες των ψηφοφόρων της, πως εάν έπαιρνε την πρωτιά θα επέρχονταν η πολυπόθητη ανατροπή στα διοικητικά δρώμενα του Σωματείου. Λυπούμαστε βαθύτατα για τους συγκεκριμένους εύπιστους συναδέλφους, όμως με την συμπεριφορά τους, έδωσαν το δικαίωμα στους επίδοξους διεκδικητές εξουσίας να τους θεωρήσουν ποίμνιο. Όσο για τους κακεντρεχείς που θεωρούσαν την ψήφο στον ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «χαμένη ψήφο» τα τεκταινόμενα αποτελούν την καλύτερη απάντηση προς αυτούς.

Συνάδελφοι και  Συναδέλφισσες συνταχθείτε μαζί μας, σε έναν αγώνα τίμιο και ηθικό για να διεκδικήσουμε καλύτερο μέλλον για τον Κλάδο και εμάς τους ίδιους, ενταχθείτε σε εμάς για να αντιμετωπίσουμε όσους συνέβαλλαν στην παρακμή του  επαγγέλματος μας, εξυπηρετώντας μικροκομματικά συμφέροντα, αποκομίζοντας ιδιοτελή οφέλη. Εμείς ως ΛΑΣΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ απλώς επιθυμούμε, αγνούς, ηθικούς, αγωνιστές αυτοκινητιστές, οι οποίοι μοιράζονται καθημερινά με μας τις ίδιες αγωνίες και βιώνουν τα ίδια προβλήματα. 

ΛΑΣΙΤΑ Θεσσαλονίκης