Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η μεθοδική αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας.


Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, τα πάντα άρχισαν να αλλάζουν στην Ελλάδα.
Το χρήμα από την Ευρωπαική  Ένωση έρρεε άφθονο και τα σύγχρονα ήθη κονιορτοποιούσαν και εκτόπιζαν τις παραδοσιακές αξίες.
Στόχος, η Εθνική ψυχή, η Ελληνικότητα και η καθιερωμένη στάση ζωής των Ελλήνων.
Η διαπλοκή που διαβρώνει και διαλύει τη χώρα και οι παρασιτικές δυνάμεις που την συνθέτουν, προκειμένου να καταφέρει να αποπροσανατολίσει την νεολαία του τόπου, προώθησε με επιτηδευμένο τρόπο τον σύγχρονο τρόπο ζωής.
Μέσα σε αυτή την μόδα προβλήθηκαν πρωτόγνωρα πρότυπα για την ελληνική κοινωνία.
Το νέο πρότυπο ανθρώπου ήταν αυτό που δεν ενοχλούσε, ήταν απολίτικο  και ενσαρκωνόταν από έναν μαλθακό τύπο με καλογυμνασμένο, φρεσκοξυρισμένο σώμα, με θηλυπρεπή χαρακτηριστικά, αρεστό και αποδεκτό στις παρέες των νέων. Σαφέστατα υφίσταται χαώδης διαφορά, με την αρχή «νούς υγιής, εν σώματι υγιή» που πρεσβεύουν οι πρόγονοί μας και θα πρέπει να συνδυάζεται με την αρετή και την ευψυχία για να υφίσταται μια ολοκληρωμένη αγαθή προσωπικότητα, με την επιτηδευμένη αισθητική του σύγχρονου στρεβλού προτύπου καθώς δεν έχει ουδεμία σχέση με την ανάγκη για αληθινή καλαισθησία ως ιδεολογική έκφραση της φυσικής ωραιότητας.

Οι νέες ακολουθώντας τις προσταγές της μόδας αναζητούσαν άγριο, ευκαιριακό σεξ, ενώ οι νέοι έπρεπε να ακολουθήσουν τις προδιαγραφές μια θηλυπρεπούς
κοινωνίας. Ένας νέος τρόπος ζωής στην Ελλάδα άρχιζε να υλοποιείται. Η ψευδή εικόνα μιας επίπλαστης ευμάρειας κάλυπτε την κενότητα και την διαφθορά ενός αποσυντιθέμενου σταδιακά κοινωνικού συνόλου.
Τα πολιτικά σκάνδαλα καλύπτονταν από τον σύγχρονο τρόπο ζωής που εξυπηρετούσε την διαπλοκή. Επίσης, επιχειρηματίες προώθησαν νέα συνήθεια, τις κοσμικές φιλανθρωπίες, μαζί με εκπροσώπους του χώρου της μόδας, μοιράζοντας ψεύτικα χαμόγελα ανακούφισης, τα οποία γίνονταν αποδεκτά από τους ανυποψίαστους αστούς. Μια κοινωνία σε εκφυλιστικό παροξυσμό. Ακόμη και το τεράστιο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου αγνοήθηκε από τον ελληνικό λαό επανεκλέγοντας τους ίδιους πολιτικούς που οδήγησαν την χώρα στην σημερινή καταστροφή.
Οι κοσμοπολίτικες συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικότερα της Μυκόνου, με μια εκχυδαισμένη κορύφωση, εν μέσω παραίσθησης, ναρκωτικών, πορνείας και θηλυπρέπειας, με όλους αυτούς τους ανθρώπους που διέλυαν εντέχνως την Πατρίδα μας, ήταν επίδειξη πλουτισμού για όλους σχεδόν τους Έλληνες. Τεχνοκράτες δίχως ηθικές αξίες και ηδονιστές, προωθούσαν τον νέο τρόπο ζωής, στηριγμένο στις απαξίες του υλισμού που κατεύθυνε στη διανοητική νωθρότητα με έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση και την δημιουργία κίβδηλων εντυπώσεων.
Οι κοσμοεξουσιαστές αποδομούσαν την ελληνική κοινωνία και εκείνη παρέπαιε εντός μιας ψευδαίσθησης νεοπλουτισμού, προετοιμάζοντας την ηθική, αξιακή και κατά επέκταση πολιτική, οικονομική αλλά πρωτίστως εθνική χρεωκοπία.

Απλοί καθημερινοί άνθρωποι υπέβαλλαν στον εαυτό τους την απατηλή νοοτροπία, ότι μπορούν να βιώσουν κατά τα πρότυπα διάσημων ηθοποιών και γενικά μεγαλοσχήμονων παραγόντων, πλάθοντας την ψευδή εντύπωση πως ενσαρκώνουν οι ίδιοι ηθοποιούς και «αστέρες» της δημόσιας ζωής και θεάματος! Βίωναν μια εικονική πραγματικότητα, αποκομμένοι από το περιβάλλον και τις αντικειμενικές συνθήκες. Όταν φυσικά εμφανίστηκε και σταδιακά κλιμακώθηκε η οικονομική κρίση, αρκετοί συνταράχθηκαν όμως ο προωθούμενος στρεβλός σύγχρονος τρόπος ζωής των τελευταίων δεκαετιών, έχοντας επιτελέσει την διαβρωτική αποστολή του, απότοκο εξουσιαστικών μηχανισμών που διαμορφώνουν σε ψυχολογικά και προπαγανδιστικά κέντρα την κυρίαρχη ιδεολογία του μέλλοντος, έχει ήδη ασκήσει την εκμαυλιστική επίδρασή του. Φυσικά εξακολουθεί να λεηλατεί και να υποδουλώνει τις ψυχές και τη σκέψη των νέων ανθρώπων, εθίζοντάς τους στο επιφανειακό και ανώδυνο τρόπο βίου για το σύστημα και τους εξουσιαστικούς μηχανισμούς. O σύγχρονος στρεβλός τρόπος συμπεριφοράς εμφανίζεται απειλητικός, διαβρώνει συνειδήσεις και κατακτά ανυποψίαστες ψυχές υπό το παραπλανητικό «πέπλο» της μόδας, απεργαζόμενη το έκτρωμα μιας άφυλης, άριζης, αντιπαραδοσιακής και αντιπνευματικής ελληνικής κοινωνίας. Ομοιάζει με ένα εντυπωσιακό πυροτέχνημα, ένα προπέτασμα καπνού, το οποίο πίσω από την εκτυφλωτική λάμψη του και το τεχνητό περιβάλλον που επιχειρεί να δημιουργήσει, αποκρύπτεται η ζοφερή και απόκοσμη εικόνα ενός κόσμου πνευματικά αλλοτροιωμένου και ψυχικά κενού. Μια ελληνική κοινωνία που καταφεύγει σε παραπλανητικά υποκατάστατα και σε εφήμερες λάμψεις, ανίκανη να ενστερνισθεί αληθινές αξίες και στιβαρά ιδεώδη.
Μια ελληνική κοινωνία έρμαιο εκείνων που διαθέτουν άριστη κατάρτιση της κατεύθυνσης και χειραγώγησης του όχλου, απονεκρώνοντας κάθε κριτική και αξιολογική ικανότητα, καταδικάζοντας το λαό σε παθητική αποδοχή των γεγονότων και καθοδηγώντας ουσιαστικά την ελληνική κοινωνία στην πλήρη διάλυση. Διότι μια ελληνική κοινωνία η οποία είναι εθισμένη στην νωθρότητα, στην ωραιοπάθεια, στον ναρκισσισμό, στην ανεκτικότητα οτιδήποτε αμετροεπούς, απόλυτα παθητικοποιημένη, είναι πρόσφορη να υποταγεί στην παγκοσμιοποίηση και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων….

Οι καταλληλότεροι προωθητές είχαν ευρεθεί και υπάρχουν ακόμη στους θηλυπρεπείς μόδιστρους, τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους μηδενιστές και τους σύγχρονους αμερικανοτραφείς μαρξιστές, στους οποίους ο ελληνικός λαός κατά ένα μεγάλο ποσοστό τους έδωσε την δυνατότητα διακυβέρνησης της χώρας μας και της ολοκλήρωσης της εθνικής  καταστροφής  που συντελούνταν σταδιακά τα προηγούμενα σαράντα έτη της κλεπτοκρατικής, εθνοπροδοτικής μεταπολίτευσης. Ουσιαστικά, σήμερα ο ελληνικός λαός βιώνει την εκχυδαισμένη ενορχήστρωση της αποχαύνωσης μιας ολόκληρης κοινωνίας, αποκόπτοντάς την από κάθε ηθική δικλείδα και οδηγώντας την σε μια εικονική πραγματικότητα κραιπάλης…
Μόνη διέξοδος, η επιστροφή και η εμπέδωση του αληθούς Ελληνικού τρόπου σκέψης που καλλιέργησαν και ανέπτυξαν οι πρόγονοί μας…
Η οδός είναι δύσβατη, όμως είναι η μοναδική για την Ανάσταση του Έθνους…. Ιδεολογικός καθοδηγητής μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός… Πολιτικός  φορέας? Αποκλειστικά ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ώστε να επέλθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
Γεώργιος Γκιούρας