Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ - ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ



Ενημερωτικές καθημερινές δράσεις σε όλο το λεκανοπέδιο Aττικής έχουν ξεκινήσει εν όψει των ερχόμενων εκλογών οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ - ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Εκεί από όπου πέρασαν στο παρελθόν οι καρεκλοκένταυροι του ΣΑΤΑ αφήνοντας καμένη γη έρχεται ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. να επαναφέρει την χαμένη ελπίδα στα πρόσωπα των συναδέλφων μας αφού σε κάθε πιάτσα τους αγκαλιάζουν συζητώντας λύσεις που μπορούν να βγάλουν τον κλάδο από το αδιέξοδο που τον έχει οδηγήσει ο Θύμιος και η παρέα του μεθοδικά τα τελευταία χρόνια




Παραμερίζοντας τις οικογένειες τους και την ανάγκη για μεροκάματο οι συναγωνιστές μας κάνουν ένα βήμα μπροστά για την απελευθέρωση του έθνους μας από τους διεθνείς νταβατζήδες, μοιράζοντας ενημερωτικά έντυπα με τις θέσης μας για ένα υγιές επάγγελμα, για το πως μπορεί να ξεβρομίσει ο χώρος από Θύμιους που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι επικοινωνιακά παιχνίδια κατεβάζοντας τον κλάδο σε άσκοπες απεργιακές κινητοποιήσεις υποτιμώντας την νοημοσύνη όλων μας.



Συνάδελφε ήρθε η ώρα, έχεις την ευκαιρία να τους βγάλεις στην σύνταξη, να τους στείλεις στα σπίτια τους, άλλους στην Χαριλάου Τρικούπη, άλλους στον Περισσό και άλλους στην Συγγρού, Να πάνε και να κλαυτούν στους Πολιτικούς προϊσταμένους τους για την συντριπτική ήττα που αναμένεται να υποστούν στις 28/29/30 Μαίου.


Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ είναι εδώ για να διοικήσει τον κλάδο, για να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, ακόμα και να συγκρουστεί με την εκάστοτε κυβέρνηση για τα συμφέροντα του κλάδου.