Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ..


Πιστοί στο καθήκον, ως Έλληνες Εθνικιστές, δεν πτοήθηκαν από τον καύσωνα, αλλά κυρίως δεν συνυπολόγισαν πως ήταν εργάσιμη ημέρα για αυτούς, οι εκπρόσωποι του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ στην Θεσσαλονίκη και για μια ακόμη χρονιά παρευρέθηκαν στην εκδήλωση Εθνικής Μνήμης προς τιμήν του Μέγιστου των Ελλήνων, Μακεδόνα βασιλέα και στρατηλατη, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Γ' ΤΟΝ ΜΕΓΑ!. 

Οι Εθνικιστές αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. βροντοφώναξαν με άλλους Συναγωνιστές στην Θεσσαλονίκη πως δεν γίνεται κανείς συμβιβασμός δεκτός για την ελληνικότατη μακεδονική γη, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα όχι μόνο στους επιβουλείς της αλλά πρωτίστως στο εγχώριο ελληνόφωνο προδοτικό πολιτικό σύστημα....Διότι " ΕΣΤΙ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ".
 

Εκτός των άλλων, για πολλοστή περίπτωση, αποδείχθηκε ότι ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που αντιπροσωπεύει τους αφυπνισμένους εθνικά αλλά και υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες, όταν την ίδια στιγμή πραγματοποιούνταν στην Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του διεφθαρμενου κλεπτοκρατικού κατεστημένου, η...παρέλαση " υπερηφάνειας " σε μια δημόσια επίδειξη διαστροφής...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ, ΗΣΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. - ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΡΑΣ. - Aκολουθήστε μας

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση